presets doesn't appear correctly with snapshot saved on hard disk

Description

Hello,
When I use the Post Process Effects for my pictures and save them on my computer, filters doesn't appear correctly.
Screenshot :
https://gyazo.com/f101b34b3050a69295f26508e5708b08
Picture on my computer :
https://gyazo.com/7a62cbefdec165617131d8277d049e09

With the Test 7667 there was no problem

Singularity Viewer (64 bit) 1.8.7 (7685) Jul 4 2019 12:48:47 (Singularity Test)
Notes de version
Grid: Second Life
Built with MSVC version 1921
You are at 236098.3, 335288.8, 2999.9 in Aloha Aquamarine (922, 1309) located at sim20036.agni.lindenlab.com (216.82.53.174:13019)
Second Life Server 19.06.14.528215
Notes de version
CPU: AMD E1-7010 APU with AMD Radeon R2 Graphics (1497.19 MHz)
Memory: 3768 MB
OS Version: Microsoft Windows 10 64-bit (Build 17763)
Graphics Card Vendor: NVIDIA Corporation
Graphics Card: GeForce GT 710/PCIe/SSE2
Windows Graphics Driver Version: 26.21.0014.3086
OpenGL Version: 4.6.0 NVIDIA 430.86
RLV Version: (disabled)
libcurl Version: libcurl/7.61.0 OpenSSL/1.1.0g zlib/1.2.11 WinIDN
J2C Decoder Version: OpenJPEG: 1.5.2
Audio Driver Version: FMOD Studio 2.00.02
Dullahan: 1.1.1320 / CEF: 73.1.12+gee4b49f+chromium-73.0.3683.75 / Chrome: 73
LibVLC: 2.2.8
Packets Lost: 17/126428 (0.0%)

Environment

None

Status

Assignee

Unassigned

Reporter

Kayleigh Lavender

Labels

None

Build Number

Singularity Test 7685

External issue ID

None

External issue ID

None

External issue ID

None

Priority

Medium
Configure